Eskadee

ESKADEE is….Vertrouwde kinderopvang bij u in de buurt!
Daar staan we voor en daarvoor maken we ons sterk, elke dag weer. Daarom hebben we deze slogan gekozen. Onze ambitie is dé kinderopvangorganisatie te zijn in de gemeente  Drimmelen voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit zijn we al meer dan 25 jaar, en dit willen we blijven in de toekomst.

Wij vinden het belangrijk dat u uw kind met een gerust hart aan onze zorg toevertrouwt. En dat kunt u ook, want onze pedagogisch medewerkers staan elke dag klaar om u en uw kinderen te verwelkomen en met de beste zorg te omringen. Wij bieden uw kind een zorgzame, gestructureerde leef- en speelomgeving met veel gelegenheid om spelenderwijs te ontdekken en te ontwikkelen. 
Wij dragen zorg voor een klimaat waar kinderen zich veilig en geborgen voelen om van daaruit zichzelf, elkaar en de wereld te ontdekken. Zowel de begeleiding als de voorzieningen zijn hierop ingesteld.

Wat biedt ESKADEE binnen BS de Schittering?
ESKADEE verzorgt kwalitatieve en vertrouwde opvang voor kinderen van 8 weken tot 13 jaar. Daarbij geldt: opvang, educatie, zorg: alles onder 1 dak.

 •  Kinderdagverblijf Bellabling voor kinderen van 0 t/m 4 jaar,
  • geopend van maandag t/m vrijdag van 07.30 – 18. 30 uur.
   (op  woens– vrijdag middag gaan we open bij voldoende animo)
 • Peuterspeelgroep Bellabling voor kinderen van 2 tot 4 jaar, geopend op combinatiedagen:
  -maandagochtend en donderdagmiddag
  – dinsdagmiddag en vrijdagochtend
  – woensdagochtend (extra dagdeel) 
 • Buitenschoolse opvang BSO Eksternest voor de schoolgaande jeugd van 4 tot 13 jaar,
  geopend op maandag, dinsdag, donderdag van 15.30 – 18.30 uur.
 • Andere opvang mogelijkheden:
  • Vakantieopvang/ opvang tijdens ADV/studiedagen  van 07.30 -18.30 uur.
  • Korte NSO op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur
 • Voorschoolse opvang (incl. ontbijtservice) maandag t/m vrijdag van 07.30 -8.30  
 • Tussenschoolse opvang voor schoolgaande jeugd van 4 tot 13 jaar voor alle kinderen coördineert ESKADEE het overblijven i.s.m. school.

 

Open karakter bevordert goede samenwerking
Het open karakter van het gebouw leent zich prima voor een goede samenwerking; open en lichte ruimtes die met glasdeuren met elkaar verbonden zijn. Kinderen zien spelenderwijs wat andere kinderen, dus ook broertjes en zusjes, aan het doen zijn. Dat maakt de school en het kind centrum bijzonder en uniek.

De lijnen zijn letterlijk en figuurlijk kort, wat natuurlijk de samenwerking bevordert. Ook voor de doorgaande leerlijn voor uw kind is het prettig. Wij kennen uw kind al vanaf baby en uw kind blijft tot 13 jarige leeftijd in hetzelfde gebouw. En wat dacht u van de grote gymzaal en veilig parkeren. Wel zo vertrouwd en veilig!
Voorbeelden van gerealiseerde samenwerking tussen school en ESKADEE:

 • Samen organiseren wij diverse kindactiviteiten en festiviteiten.
 • het programma Uk en Puk waarbij voorbereiding naar de basisschool centraal staat. Zo wordt de stap naar de basisschool kleiner en maken kinderen een goede soepele start op school.
 • wij zorgen samen voor  persoonlijke overdracht naar de basisschool, dat maakt de stap naar de basisschool voor uw kind en voor u makkelijker,
 • Alles onder 1 dak: van educatie en opvang gaan hand in hand voor uw kind van 0 tot 13 jaar.

 

Kom eens langs bij Kindercentrum Bellabling. U bent van harte welkom.
Burg. Godwaldtstraat 2, 4927  BB HOOGE ZWALUWE  0168 – 48 3004

 

Surf voor aanvullende informatie naar de website van ESKADEE www.eskadee.nl of bel met het Centraal Bureau van ESKADEE. 0162 – 686179.

 

 

 

Actueel